BG | EN
Golf.bg
Контузия спира Пол Кейси за Хонконг

Контузия спира Пол Кейси за Хонконг

10 November, 2009 17:11

Световният номер 4 Пол Кейси ще пропусне започващия следващата седмица Открит шампионат на Хонконг, след като стана ясно, че отново има проблеми с разтежение на бедрен мускул. Англичанинът, който се завърна на игрището през миналата седмица за турнира в Шанхай след 11-седмична пауза, ще замине спешно за САЩ на преглед.


"Пол спешно ще се върне, за да се срещне със специалиста, който му помогна миналия път. Ще напреавят изследвания и снимка, за да се устамнови доколко е сериозно положението, заяви агентът на 32-годишния голфър - Гай Кинигс. - Неприятното в случая е, че не знаем дали става въпрос за нещо по-сериозно, или за леко разтежение. Мога да кажа, че Пол е изключително разочарован, че няма да играе в Хонконг, тъй като все още има надежди, че може да спечели Race to Dubai.


В момента Пол Кейси е пети в списъка на Европейския тур по приходи и се очакваше евентуално добро представянето на англичанина в Хонконг, а след това и в Dubai World Championship, да му помогне да оглави класирането в края на сезона.

Гласувай | 5193 0 29600

Светослав Станиславов спечели Volvo Masters Amateur


01 October, 2009

Феновете полудяха по Уудс в Мелбърн


10 November, 2009
тагове: голф, golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?