BG | EN
Golf.bg
Светослав Станиславов спечели Volvo Masters Amateur

Светослав Станиславов спечели Volvo Masters Amateur

01 October, 2009 22:10

На 10 и 11 октомври на голф игрището "Света София" край софийското село Равно поле се проведе петото издание на първия и най-голям голф турнир за аматьори у нас - Volvo Masters Amateur. 70 от най-добрите голфъри от България и чужбина се състезаваха във формат стейбълфорд в два слънчеви дни. След изклююително трудна надпревара победител стана Светослав Станиславов със 77 точки.

Станиславов ще има честта да представи България на международния голф турнир в Испания, организиран от Volvo Cars. Втори също със 77 точки се класира младият Иван Голомеев, който ще прекара уикенд за двама с новото Volvo XC60 в Белведере холидей клуб, Банско. Трети в генералното класиране остана Филип Уелш с 76 точки и се сдоби с уникално зимно яке Volvo. В първия ден на турнира водеше Филип Уелш с 43 точки, следван от Иван Голомеев с 41 т., а Дейвид Хемпсън направи hole-in-one. От жените в събота най-добре се представи Албена Серафимова, а в неделя Божана Димитрова. 

По време на състезанието фенове на благородния спорт и гостите на спонсора Мото-Pfohe се насладиха не само на лятното време и страхотната атмосфера на клуба "Света София", но и на вълнуващи Volvo модели, сред които автомобил 4х4 за 2009 г. в България - Volvo XC60, първият автомобил в света, който спира сам срещу неподвижно препядствие, Volvo XC90, Volvo S60 и най-екологичните автомобили в премиум сегмента - Volvo S40 и Volvo C30, които са част от еко-серията DRIVe. Три от автомобилите бяха разположени непосредствено на перфектно поддържаното игрище на "Света София", а останалите бяха на разположение за шофиране на всички любители на марката Volvo. Организаторите на турнира от Moto-Pfohe се погрижиха и за удоволствието на представителите на бизнес средите, специално поканени от спонсора на Volvo Golf Open Day с открит урок по голф и много изненади.

Гласувай | 2917 0 13649

Контузия спира Пол Кейси за Хонконг


10 November, 2009
тагове: Volvo Masters Amateur, Равно Поле, Светослав Станиславов
Martin Martin
Info here



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?