BG | EN
Golf.bg
Феновете полудяха по Уудс в Мелбърн

Феновете полудяха по Уудс в Мелбърн

10 November, 2009 22:11

Сериозен медиен интерес и хиляди фенове посрещнаха световния номер 1 Тайгър Уудс за първия му тренировъчен кръг преди "Мастърс" тунрира в Австралия, който започва в четвъртък. Както е известно, 33-годишният американец не е играл в Австралия от 1998 година и това е причината визитата му да е тема номер 1 във всички местни новини. Освен тълпата от зрители, които следиха всеки удар по деветте дупки, действията на Тигъра бяха наблюдавани зорко от оператор в нисколетящ хеликоптер.

"Подобно посрещане не ми се струва нормално, каза с усмивка Уудс. - Благодаря на Господ, че не беше нормално. Не съм свикнал толкова много хора да гледат как играя в тренировъчен кръг. А дори това да се случи, обикновено е на мейжър турнир", каза още носителят ма 14 титли от Големия шлем. Рядко се случва да играя извън САЩ и основните голф дестинации, така че е хубаво отново да съм в Австралия", завърши Тигъра.

Гласувай | 3845 0 27870

Контузия спира Пол Кейси за Хонконг


10 November, 2009

Лий Уестууд: Никога не съм бил по-добър


10 November, 2009
тагове: голф, тайгър, golf, nike, Мелбърн, мастърс, австралия
Martin Martin
Info here



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?