BG | EN
Golf.bg
Нови проблеми за Уудс, под въпрос е за

Нови проблеми за Уудс, под въпрос е за "Мастърс"-а

12 март, 2012 22:03

Бившият номер 1 в световната ранглиста Тайгър Уудс се отказа в последния кръг на турнира WGC-Cadillac Championship в Дорал, Флорида заради контузия на крака. След като изигра 11 дупки в решаващия състезателен ден, Тигъра реши, че не може да продължи заради силни болки. Това веднага внесе съмнения дали американецът ще е в състояние да участва на провеждащия се следващия месец "Мастърс" турнир в Огъста, Джорджия.

"Усетих напрежение в левия ахилес, докато тренирах преди последния кръг и с напредването на деня състоянието ми се влоши, заяви в официално съобщение до медиите 36-годишният Уудс. - След като направих удара си от "тий-бокс"-а на 12-а дупка, прецених, че трябва да се откажа. Ако това се бе случило преди няколко години, сигурно щях да продължа да играя, но сега просто направих нужното при дадените обстоятелства. През следващите няколко дни ще стане ясно доколко сериозно е състоянието ми", допълва ноистелят на 14 мейджър титли.

Както е известно, американският голфър страдаше от травма на лявото коляно през миналия сезон и именно тя го принуди да се откаже от турнира Players Championship през месец май. Проблемите на Уудс с този тип контузии датират още от университетските му години.
Гласувай | 1280 0 3190

Джъстин Роуз триумфира в Дорал


12 март, 2012

Контузията на Уудс не е сериозна


13 март, 2012
тагове: Tiger Woods



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?