BG | EN
Golf.bg
Контузията на Уудс не е сериозна

Контузията на Уудс не е сериозна

13 март, 2012 22:03

Бившият лидер в световната ранглиста Тайгър Уудс има повод за радост и това е фактът, че травмата, която получи по време на турнира WGC-Cadillac Championship не е сериозна. След направените изследвания и прегледи лекарите са установили, че американецът има леко разтежение на ахилеса на левия крак. Това означава, че Тигъра ще може да поднови тренировки още в края на тази седмица.

След като Уудс се отказа в решаващия четвърти кръг на турнира в Дорал, Флорида преди броени дни, мнозина специалисти изказаха мнение, че контузията може да е същата, която го извади от игра за известно време и през миналата година. От добрите новини от днес обаче следва, че ноистелят на 14 мейджър титли ще може да се върне на игрището още през следващата седмица за турнира в Arnold Palmer Invitational в Орландо. Това ще бъде и последната надпревара за него преди "Мастърс"-а в Огъста, Джорджия (5-8 април).
Гласувай | 1484 0 3633

Нови проблеми за Уудс, под въпрос е за "Мастърс"-а


12 март, 2012

Джъстин Роуз готов за "следващото ниво"


13 март, 2012
тагове: Tiger Woods



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?