BG | EN
Golf.bg
Ирландия еднолично на върха в Световната купа

Ирландия еднолично на върха в Световната купа

26 ноември, 2011 23:11

Тимът на Ирландия в състав Рори Макилрой и Греъм Макдауъл води еднолично във временното класиране след третия ден на турнира за Световната купа по голф на остров Хайнан в Китай. Двамата голфъри направиха осем бърдита и така с резултат от 8 удара под пара (64) и общо 21 удара под пара (195) окупираха върха в подреждането ден преди края. На два удара разлика са отборите на Германия (Мартин Каймер и Алекс Цейка), Южна Африка (Чарл Шварцел и Луис Остуйзен) и САЩ (Мат Къчар и Гари Уудланд). Петата позиция заема съставът на Австралия – Ричард Грийн и Брендан Джоунс. Те са с резултат от (198) на ниво -18.

”Би било прекрасно за мен и Греъм да запишем имената си до тези на легенди като Джак Никалус, Арнолд Палмър, Бен Хоуган и Сам Снийд. Виждате как в два американски отбора са събрани четирима от най-великите в голфа. Ще бъде специално и нашите имена да са до техните върху трофея”, заяви Макилрой.

Макдауъл също се присъедини към мнението на своя съотборник. ”Напълно съм съгласен с Рори, защото говорим за легенди, които също са печелили турнира за Световната купа. Би било чудесно да мога да постигна това с един от най-добрите си приятели, с когото заедно сме споделяли и добри, и лоши моменти на игрището. Дано и в последния ден да задържим играта си на такова равнище”, допълни Макдауъл.
Гласувай | 1225 0 3057

Макилрой и Макдауъл изстреляха Ирландия на върха в Китай


25 ноември, 2011

Световната купа е за САЩ


27 ноември, 2011
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?