BG | EN
Golf.bg
Макилрой и Макдауъл изстреляха Ирландия на върха в Китай

Макилрой и Макдауъл изстреляха Ирландия на върха в Китай

25 ноември, 2011 23:11

Рори Макилрой и Греъм Макдауъл, които защитават честта на Ирландия в турнира за Световната купа, изстреляха отбора си на върха в класирането след втория ден. Така с резултат от 13 удара под пара (131) те делят лидерската позиция със състава на Австралия, представен от Брендан Джоунс и Ричард Грийн. Третото място заемат Мартин Леърд и Стивън Галахър от Шотландия. Те са с резултат от (132) на ниво -12. Голяма битка до края на състезанието предстои на отборите на Испания, Нова Зеландия и САЩ, които си поделят четвъртото място с по 10 удара под пара (134).

"Не съм изненадан, че Австралия е на първо място във временното класиране, заяви Макилрой. - Смятам, че всеки един отбор има своя шанс да спечели титлата. Няма причина австралийците да не са сред претендентите и да бъдат отписвани по някаква причина.  Мисля, че както аз, така и Греъм, сме доволни от резултатите и от представянето си. Има още много голф да бъде изигран до края на надпреварата, така че ще продължим да се наслаждаваме на преживяването и ще бъдем агресивни на игрището, за да правим повече бърдита", коментира световният номер 2.
Гласувай | 1143 0 3019

Австралия лидер след първия ден на Световната купа


24 ноември, 2011

Ирландия еднолично на върха в Световната купа


26 ноември, 2011
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?