BG | EN
Golf.bg
Микелсън: Надал и Джокович ме вдъхновиха

Микелсън: Надал и Джокович ме вдъхновиха

07 юли, 2011 01:07

Световният номер 6 в голфа Фил Микелсън разкри пред медиите, че се е вдъхновил, гледайки финала на "Уимбълдън" в Лондон между Рафаел Надал и Новак Джокович преди дни. 41-годишният американец е бил впечатлен от високия професионализън и невероятната спортна форма, която испанецът и сърбинът са демонстрирали в решаващата битка за трофея в "Ол Ингланд Клъб". В момента Микелсън играе на Откритото първенство на Шотландия.



"Този финал ми подейства наистина вдъхновяващо, призна голфърът. - Надал и Джокович показаха страхотно ниво на играта и се представиха великолепно. Беше наистина смайващо. Гледах силата и прецизността им, мислех си за усилията, които полагат ежедневно, за да достигнат този впечатляващ резултат. За първи път гледам мач при мъжете от такъв калибър и когато си тръгнах, изпитвах истинско страхопочитание към двамата финалисти", допълни още бившият номер 2 в света и носител на три "Мастърс" титли.
1546 0 5739

Ето как прекалената радост води до проблеми (видео)


06 юли, 2011

Без Дейвид Томс на British Open


07 юли, 2011
тагове: Phil Mikelson



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?