BG | EN
Golf.bg
Без Дейвид Томс на British Open

Без Дейвид Томс на British Open

07 юли, 2011 01:07

Световният номер 27 Дейвид Томс ще пропусне провеждащия се следващата седмица трети мейджър турнир в голф календара - The Open Championship. Американецът съобщи чрез профила си в Twitter, че контузията на бедрото, която му попречи да играе в надпреварата John Deere Classic, продължава да му създава проблеми.

"Наложи се да се откажа от турнира John Deere Classic след само девет изиграни дупки, а сега трябва да обявя, че няма да съм в състояние да участвам и на British Open, оплака се Томс. - Определено това не е добър ден за мен."

44-годишният състезател има за какво да съжалява, тъй като прави страхотен сезон в PGA Tour от началото на годината. Той спечели 13-ата професионална титла в кариерата си на турнира Crowne Plaza Invitational, загуби в плейофи на The Players Championship, като освен това има и две трети места в други състезатния от началото на 2011 година. През последните месеци той е заработил около 2,9 милиона долара и е седми в класацията по приходи в настоящия сезон.
Гласувай | 1365 0 4610

Микелсън: Надал и Джокович ме вдъхновиха


07 юли, 2011

Кафелников сменя тениса с голф


08 юли, 2011
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?