BG | EN
Golf.bg
Кафелников сменя тениса с голф

Кафелников сменя тениса с голф

08 юли, 2011 01:07

Бившият номер 1 в света на тениса Евгени Кафелников е решил да се преориентира и да насочи вниманието си към голфа. Руснакът е амбициран да вземе участие в голф надпреварата на олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 година.

"Имам пет години преди Олимпиадата в Бразилия и това е достатъчно, за да достигна до едно сериознo ниво в голфа, заяви Кафелников, който е носител на златен медал в тениса от Игрите в Сидни през 2000 година. - Не знам дали ще успея да получа квота, но наистина имам голямо желание да се развия в голфа. Взех това решение, след като спечелих руския шампионат. Доказах, че съм способен да постигна успехи, след като спечелих титлата в страната ми. Сега ще трябва да тренирам по четири часа на ден, за да достигна до едно добро професионално ниво. Имам достатъчно време, за да се наслаждавам на играта", обясни руснакът.
Гласувай | 1438 0 4971

Без Дейвид Томс на British Open


07 юли, 2011

Макдауъл: Сега вниманието е насочено към друг северноирландец


08 юли, 2011
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?