BG | EN
Golf.bg
Ето как прекалената радост води до проблеми (видео)

Ето как прекалената радост води до проблеми (видео)

06 юли, 2011 01:07



Понякога прекалено бурното изразяване на радостта води до неприятни последици. Това със сигурност може да бъде потвърдено от Томас Льове. Участието на френския голфър на третия за годината мейджър турнир The Open Championship е под въпрос, след като той се контузи при скок в езерото непосредствено след спечелването на Откритото първенство на Франция през уикенда. 42-годишният Льове е получил фрактура на фибулата в изблика си на радост пред родна публика и това е причината да пропусне провеждащия се тази седмица Scottish Open, както и евентуално след това мейджър надпреварата в "Роял Сейнт Джордж".

Самият голфър все още не се е отказал официално от The Open Championship, тъй като се надява интензивното лечение да му позволи да играе през следващата седмица. "Томас получи фрактура на крака по време на скок във водата след победата на Откритото първенство на Франция, заявяват от IMG - мениджърската компания на състезателя. - Той няма да играе в Шотландия, но се надяваме интензивното лечение да му помогне да се възстанови за The Open Championship. В следващите дни той ще се консултира с още специалисти, които да го посъветват как да постъпи", гласи още съобщението до медиите.

 

ВИДЕО ОТ СКОКА НА ТОМАС ЛЬОВЕ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК!

Гласувай | 1505 0 13444

Ново разочарование за Тайгър Уудс - пропуска The Open Championship


06 юли, 2011

Микелсън: Надал и Джокович ме вдъхновиха


07 юли, 2011
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?