BG | EN
Golf.bg
Голфър прави фурор в Twitter заради загубена екипировка

Голфър прави фурор в Twitter заради загубена екипировка

09 август, 2016 12:08 Аржентинският голфър Емилиано Грийо се наслади на своите 24 часа слава на олимпийските игри в Рио де Жанейро, след като пристигна в Бразилия без клъбовете си и направи уникално шоу за потребителите на Twitter в рамките на едно денонощие.

Заради много лошото време в Южна Америка той смени няколко полета, а някъде там, в някой от тях, по някое време Емилиано загуби екипировката си за голф турнира. След като спря с оплакванията към Америкън Еърлайнс и редица институции, Грийо направи шоу в Twitter с няколко поста. Първият забавен туийт на аржентинския голфър всъщност е анкета. В нея той пита: "Къде според вас са моите клъбове?", а възможните отговори са Ню Йорк, Рио, Хонконг и Ушуая (населено място в Аржентина, считано за най-южно разположения град на планетата).

Вторият туийт взриви социалната мрежа, а Грийо дори го написа и на испански, и на английски, защото клъбовете продължаваха да липсват малко преди началото на турнира по голф на Олимпиадата: "Ако бяха покестикове, вече да ги бяхте намерили". Любопитно, но малко след като засегна Pokemon GO, Грийо в намери клъбовете, прегърна ги, снима се с тях и моментално публикува снимката в Twitter с текст: "Никога повече няма да се разделя с вас. До следващия полет!".
Гласувай | 2308 0 6411

Рекорден брой участници на турнир в Пирин Голф & Кънтри Клуб


09 август, 2016

Престрелката продължава


09 август, 2016



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?