BG | EN
Golf.bg
Рекорден брой участници на турнир в Пирин Голф & Кънтри Клуб

Рекорден брой участници на турнир в Пирин Голф & Кънтри Клуб

09 август, 2016 12:08 Голям бе интересът към червъртия ежегоден голф турнир, организиран със съдействието на Ротари България. Общо 45 участника се записаха в турнира, който се проведе тази събота, 06.08.2016г., в Пирин Голф и Кънтри Клуб.

Участниците се състезаваха в отбори по двама във формат Чапман Скрембъл, който въпреки необичайните си правила, донесе много положителни емоции. В слънчевия съботен ден голфърите премериха сили на Корс Б, комбинацията от двете голф игрища на Пирин Голф и Кънтри Клуб – Иън Уузнам и Пирин Пайн.

Преди старта на турнира Валентин Стоянов приветства всички присъстващи и им пожела много успех и приятна игра. Приветствие отправи и Димитър Димитров, президент на Ротари Клуб България, който по-късно връчи и наградите на победителите в турнира. Той също пожела успех и здраве на всички присъстващи и официално обяви четвъртия турнир за купата на Ротари за открит.

Освен общото отборно класиране традиционно бяха връчени и специалните награди за членове на Ротари клуб. На почетното трето място в ротарианското класиране застана Сотир Немов, чийто отбор му донесе 24 нетни стейбълфорд точки. Второто място бе за почетния член на Ротари клуб Пълдин – Пловдив – Димитър Георгиев, с резултат от 25 нетни точки. Първото място, за втора поредна година, бе спечелено от Младен Стоянов – член на Ротари клуб Стара Загора. Стоянов защити миналогодишната си титла с 25 нетни точки и по-добра игра на вторите 9 дупки.

В общото класиране третото място бе спечелено от баща и син – Михаил и Иван Трифонови, които грабнаха наградата с отборен резултат от 36 нетни точки. Второто място зае отборът на Робърт Грей и Стивън Плац с резултат също от 36 нетни точки, но с по-нисък отборен хендикап. Първото място също бе спечелено от баща и син – Филипо и Фабио Фурнари, с отборен резултат от 39 нетни точки. Двамата спечелиха и голямата награда на турнира – уикенд за двама в апарт хотел „Ренесанс”, която бе осигурена от Младен Стоянов, победителя при ротарианците.

След церемонията по награждаването последваха снимки на победителите, както и коктейл за всички присъстващи, където участниците и техните семейства се подкрепиха след горещия летен ден и дългата игра.
Гласувай | 2491 0 6099

Аржентински голфър загуби клъбовете си по пътя за Рио


08 август, 2016

Голфър прави фурор в Twitter заради загубена екипировка


09 август, 2016



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?