BG | EN
Golf.bg
Престрелката продължава

Престрелката продължава

09 август, 2016 17:08 Световният номер 4 в голфа Рори Макилрой не пропусна да отговори на атаките на ирландските боксьори на Олимпиадата в Рио де Жанейро. Северноирландският голфър бе "нападнат" чрез социалните мрежи от Пади Барнс и Майкъл Конлан. Първият си направи селфи с бившата годеница на Макилрой - Каролин Вожняцки, а Конлан публикува в профила си в Twitter снимка, на която е с Рики Фаулър - един от претендентите за медалите в голф надпреварата в Бразилия. Под нея боксьорът бе написал: "Хей, Рори Макилрой… Рики Фаулър каза, че си страхливец за това, че не се появи в Рио".

Реакцията на Макилрой към закачките на ирландските боксьори не бе лишена от сарказъм. "Успех, момчета. Ако се боксирате толкова добре, колкото се изявявате в Twitter, имате два гарантирани златни медала".

Пади Барнс със сигурност няма да се прибере у дома с отличие от Рио, след като претърпя разочароваща загуба още на старта в категорията при най-леките. Конлан ще започне участието си на Игрите в неделя в категория до 56 кг.

Макилрой, който е бивш номер 1 в света, прецени, че Олимпиадата не е толкова важно спортно събитие и няма да пътува за Рио. Това решение доведе до серия негативни коментари по негов адрес.
Гласувай | 2758 0 6833

Голфър прави фурор в Twitter заради загубена екипировка


09 август, 2016

Голфът отново на Олимпиада след 112 години


11 август, 2016



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?