BG | EN
Golf.bg
Николай Димитров и Хранислав Коджахристов ще   представят България на международния финал на Peugeot   Golf Tour International

Николай Димитров и Хранислав Коджахристов ще представят България на международния финал на Peugeot Golf Tour International

01 септември, 2015 16:09 За шеста година София Франс Ауто организира голф турнир в България, който е кръг от международния Peugeot Golf Tour International. Над 100 голфъри взеха участие в състезанието, което се проведе на 29 август в Правец Голф Клуб. Турнирът се проведе в отбори от по двама играчи.

Тимът на Николай Димитров и Хранислав Коджахристов постигна най-добър нетен резултат от 52 точки в серията International Final и заслужи правото да представя България на международния финал в Париж, който ще се състои от 13 до 15 септември 2015 г. в престижния голф клуб Сен-Клу. Победителите ще пътуват за френската столица и обратно с любезното съдействие на Turkish Airlines. По грос резултат първи в тази серия са Джонатън Харгрейвс и Филип Уелш с 42 точки.

В серията Peugeot наградите за най-добър нетен резултат заслужи двойката Валентин Кръстев и Мирослав Канети с 45 точки, а в грос класирането победител е тимът Трифон Сидеров и Антон Панайотов – 41. Наградата за Най-дълъг удар на 9-а дупка при жените получи Мирослава Михайлова, а при мъжете – Стефан Кралчев. Приза за Най-близо до дупката на 8-ма бе присъден на Мирослав Долапчиев.

Състезанието по двойки Peugeot Golf Tour се провежда в забавен и нестандартен игрови формат и всяка година привлича хиляди любители на голфа по цял свят. На 9 от 18-те грийна на игрището се поставят две флагчета (на всички четни или нечетни дупки) – бяло и синьо. Бялото флагче маркира лесна позиция на дупката, а синьото – по-трудна.

Всеки отбор има възможност да избере между две серии на игра: Серия International Final (9 бели и 9 сини флагчета) и Серия Peugeot (само бели флагчета). Отборът, избрал формулата International Final, задължително играе синьото флагче, когато има такова. Всички участници и гости на турнира имаха възможност видят за първи път в България новия Peugeot 108 и да направят тест драйв на новите 208 и Partner, луксозния 508 GT, 308 и 308 SW, избрани за Автомобил на годината 2014 в Европа, и градския кросоувър 2008. Голям интерес предизвикаха скутерите и велосипедите Peugeot. По време на турнира за всички участници и гости бяха осигурени безплатни освежаващи напитки, предоставени от Изворна вода Балдаран.
Гласувай | 2396 0 5901

Краси Балъков бе сред участниците на третия турнир DB Schenker Golf Open


30 август, 2015

Голям интерес към турнира BDO Golf Cup


05 септември, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?