BG | EN
Golf.bg
Краси Балъков бе сред участниците на третия турнир DB Schenker Golf Open

Краси Балъков бе сред участниците на третия турнир DB Schenker Golf Open

30 август, 2015 11:08 Младежите от националния отбор оглавиха класирането

Близо 80 състезатели се насладиха на оспорвано състезание и щедри награди в третия турнир DB Schenker Golf Open, който по традиция се провежда в Голф клуб “Св. София”. Сред участниците бяха футболната легенда Красимир Балъков, посланикът на Ирландия Джон Бигар, президентът на Българската голф асоциация Красимир Гергов. Състезанието, което се игра във формат индивидуален стейбълфорд, стартира с шотгън, а играчите бяха разделени в две дивизии според техния хендикап – от 0 до 14 и от 15 до 28.

Победител в Дивизия А стана талантливата състезателка от националния отбор на България Виктория Генова с 41 точки, която спечели голф ваканция, следвана от своя съотборник от представителния ни тим Владислав Маринов  с 40 и Пламен Хранков с 36 точки. Най-голям брой точки в Дивизия В – 43 събра младият голфър Любомир Тушев, на второ място се класира Ангелос Парасхакис с 41, а на трето – Йордан Йорданов с 39.

Наградите за "Най-дълъг удар"  и за "Най-близо до дупката" отидоха при един и същ голфър – Владислав Маринов, а Виктория Генова бе обявена за Най-добре представила се дама.

По време на турнира беше организирано атрактивно състезание за Hole-in-one на брандираната DB Schenker шеста дупка на игрището. След като никой от участниците не успя да се справи с предизвикателството, наградата – чисто нов планински бегач, бе разиграна на томбола, където късметлията се оказа Венцислав Стоилов.

Партньори и гости на организаторите DB Schenker България имаха възможността да вземат своя първи голф урок, както и да се забавляват в прекрасния летен ден с различни видове спорт.
Гласувай | 2519 0 6178

Бивш пилот от Формула 1 ще е гост на голфкомплекса край Разлог


26 август, 2015

Николай Димитров и Хранислав Коджахристов ще представят България на международния финал на Peugeot Golf Tour International


01 септември, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?