BG | EN
Golf.bg
Голям интерес към турнира BDO Golf Cup

Голям интерес към турнира BDO Golf Cup

05 септември, 2015 16:09

В последния горещ уикенд на месец август се проведе за втора поредна година голф турнирът BDO Golf Cup. BDO България е водеща одиторска компания. Наградите бяха предоставени от Lenovo - световен лидер в производството на IT технологии.

На 29 август 2015 г. интерес проявиха над 60 играчи, които трябваше да докажат уменията си на 18 дупки на игрище Ian Woosnam Golf Course, за да спечелят атрактивните награди.

Освен специално изработените трофеи, спонсорите от BDO и Lenovo предоставиха специални предметни награди за първите три места във всяка дивизия, както и специални предметни награди за начален удар с най-далечно разстояние и удар, попаднал най-близо до целта.

Класирането беше разделено на две дивизии – като в дивизия А играха нетен Стоукплей, а в дивизия В форматът бе нетен Стейбълфорд.

В нетното класиране в дивизия А при мъжете на първо място се класира Спас Ненов с нетен резултат от 71 удара, който взе голямата награда, предоставена от Lenovo – Yoga таблет . На второ място със 72 нетни стейбълфорд точки се нареди Уорън Смит, собственик на имот в Пирин Голф & Кънтри Клуб, който взе смартфон Lenovo P70. На трето място завърши Загорац Тумбовски със 76 удара, който бе награден с външна (преносима) батерия.

В дивизия B на първо място с 44 точки се класира 16-годишният Борислав Крачанов, който е роден в Разлог и е възпитаник на детската школа на Пирин Голф & Кънтри Клуб. Той също получи Yoga таблет. Смартфон Lenovo P70 получи и Янаки Янакиев, който се отчете с 40 нетки стейбълфорд точки, а на трето място Любомир Николов с нетен резултат от 39 точки.

Специалните награди смартфони Lenovo P70 получиха Янаки Янакиев, който направи най-дълъг удар на 11-та дупка и Илия Кирчев, който направи най-близо до дупката с 5,5 метра от пин позицията  на 9-та дупка.

Наградата за най-добра дама спечели Мариана Николова с 41 нетни стейбълфорд точки. Тя си заслужи ваучер на стойност 200 леваза покупки от Про шоп.

Най-младите участници - десетгодишните Христо Янакиев и Християн Данчев, също бяха наградени с ваучери за 50 лева за покупка на стоки от Про шоп.

Купите бяха връчени от Недялко Апостолов – управител на BDO България, който за втора поредна година подкрепя голфа в България, както и от Владимир Ангелов и Иван Пинчин – продуктови мениджъри Lenovo България.

"Спортът е кауза, която ще подкрепяме все по-често не само в България, но и в глобален план",  сподели Мираслава Благова, маркетинг мениджър в Lenovo България.

Гласувай | 2352 0 6428

Николай Димитров и Хранислав Коджахристов ще представят България на международния финал на Peugeot Golf Tour International


01 септември, 2015

Австриец спечели Открития шампионат на България по голф




15 септември, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?