BG | EN
Golf.bg
Първи турнир Four Friends в голф клуб "Св. София"

Първи турнир Four Friends в голф клуб "Св. София"

28 май, 2015 15:05 Вино и голф от приятели за приятели – това бе идеята на първия по рода си голф турнир Four Friends for Friends, който се проведе на 27 май 2015 г. в Голф клуб „Света София“. Общо 44 играчи, разделени в отбори по двама, се състезаваха в кръг от 9 дупки във формат скрамбъл.

Сред участниците бяха посланиците на Аржентина, Виетнам и Индонезия. След оспорвана игра и дегустация на най-новите вина с марка Four Friends най-много стейбълфорд точки – 21, събра отборът на Сет Ъндърууд и Димитър Димов, които грабнаха голямата награда. На второ място се класираха Ричард Лейн и Любомир Тушев също с 21 точки, трети остана тимът на Александър Евтимов и Милен Янков с 20 точки.

Наградата за "Най-дълъг удар" заслужи Милен Янков, а за "Най-близо до дупката" – Ричард Лейн. Церемонията по награждаването бе последвана от специална винена вечеря за приятели. Участниците в турнира и гостите бяха посрещнати в основния ресторант на голф клуба от шеф Виктор Ангелов (Master Chef Bulgaria), чието специално меню елегантно допълни удоволствието от първокласните вина на изба Four Friends. За доброто настроение се погрижи попизпълнителят Любо Киров.
Гласувай | 1730 0 4138

Платиха близо 25 000 долара за игра с безследно изчезнал голфър


27 май, 2015

Полтър с контузия, пропуска турнир в наводенения Тексас


28 май, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?