BG | EN
Golf.bg
Платиха близо 25 000 долара за игра с безследно изчезнал голфър

Платиха близо 25 000 долара за игра с безследно изчезнал голфър

27 май, 2015 18:05 Някога той бе сочен за бъдещата голяма звезда на американския голф. През последните повече от две години обаче Антъни Ким е далеч от светлините на прожекторите. Любопитна информация се появи в медиите в САЩ. На благортворителен търг един кръг голф с Ким е бил продаден за сумата от 24 500 долара. Тазгодишното издание на традиционния аукцион Toby Kieth&Friends Golf Classic в Оклахома е набрал средства в размер на 575 000 долара. Всички 12 инициативи до момента пък са донесли общо 1,2 милиона долара.

Антъни Ким не се е изявявал в надпревара на PGA Tour от 2012 година насам, като все още няма официална позиция защо това е така. Според информация на golf.com американецът е получил осемцифрена сума като застраховка за контузия, която прекрява кариерата му. Евентуалното му завръщане на игрището ще го лиши от солидния чек.
Гласувай | 1900 0 4154

Рики Фаулър ще играе на Scottish Open


27 май, 2015

Първи турнир Four Friends в голф клуб "Св. София"


28 май, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?