BG | EN
Golf.bg
Полтър с контузия, пропуска турнир в наводенения Тексас

Полтър с контузия, пропуска турнир в наводенения Тексас

28 май, 2015 16:05 Бившият номер 5 от световната ранглиста Иън Полтър отказа участие от провеждащия се тази седмица турнир Byron Nelson в Ървинг, Тексас с награден фонд 7,1 милиона долара. Причината за решението на английския голфър е разтежение, което е получил по време на тренировка във фитнес залата.

"Няма да играя през тази сецмица в Тексас, тъй като получих разтежение в залата. Взимам предпазни мерки и предпочитам да не рискувам. Нямах търпение да играя в две поредни седмици. Разочарован съм, че няма да мога да изпълня тези свои планове. Следващият ми турнир ще бъде US Open", написа Полтър в Twitter.

Това, че няма да участва на предстоящия турнир Byron Nelson, може би не е чак толкова лошо решение от страна на англичанина. В района на Далас е валяло в 19 от последните 25 дни. Според метеорологичните прогнози и през седващите дни ще има дъждове.

"Голф игрището е изцяло наводено. Няма място, което да не е подгизнало", каза по повод прогнозите защитаващият титлата си Брендън Тод.
Гласувай | 1771 0 4150

Първи турнир Four Friends в голф клуб "Св. София"


28 май, 2015

Рори най-сетне проговори за личния си живот и новата си приятелка


31 май, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?