BG | EN
Golf.bg
Над 100 голфъри участваха във втория Mtel Golf Masters за 2015-a

Над 100 голфъри участваха във втория Mtel Golf Masters за 2015-a

07 юни, 2015 12:06 Над 100 голфъри стартираха във втория турнир от сериите Mtel Golf Masters за 2015 година, който се проведе в Pravets Golf Club този уикенд. Играчите бяха разделени в три дивизии според техния хендикап. Тони Бояджиев, директор “Бизнес клиенти” в Мтел и Николай Блажев, rегионален мениджър за София на телекома, поздравиха всички участници и връчиха наградите на победителите.

Дивизия А се състезаваха във формат грос строукплей, а тези от Дивизии B и C –  индивидуален стейбълфорд.

В Дивизия А победител стана Димитър Савов със 78 удара, последван от Александър Евтимов с 80 и на трето място Николай Димитров с 81 удара.

В Дивизия В на първо място се класира Йордан Йорданов с 41 точки, следван от Садидин Поюклиев с 37 и Александър Добрианов с 36 точки.

Първа в Дивизия С завърши Цветелина Попова с 33 точки, втори – Бранимир Милев, с 31 точки и трети с по-добър резултат на задните девет дупки – Стоян Грънчаров, с 28 точки, служител на Мтел, който предостави наградата на Никола Анев, също с 28 точки.

Бяха връчени и три допълнителни награди. За „Най-дълъг удар“ отличие заслужи Ивана Симеонова, за „Най-близо до флага“ – Георги Петров, а за „Най-добър начинаещ“ бе обявена Лилия Тъпавичарова.

Освен купите и ваучери за голф екипировка в прошопа на Pravets Golf Club, победители получиха  смартфони, предоставени от Samsung, както и право да участват във финала на поредицата от състезания.

През този сезон Мтел организира общо три турнира – два квалификационни и един финален. Финалът на сериите Mtel Golf Masters е предвиден за 26 септември 2015 в "Пирин Голф&Kънтри клуб".
Гласувай | 1883 0 4530

Уудс: Смазан съм психически


05 юни, 2015

Бивш №1 в света пред развод за милиони


07 юни, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?