BG | EN
Golf.bg
Уудс: Смазан съм психически

Уудс: Смазан съм психически

05 юни, 2015 16:06 Носителят на 14 мейджър титли Тайгър Уудс не се представи кой знае колко успешно в първия кръг на турнира Memorial Тournament в Охайо с награден фонд от 6,2 милиона долара. Той записа 1 удар над пара (73), а след това сподели пред медиите, че е със смесени чувства за играта си.

"Не мога да кажа, че играта ми вървеше. Има върху какво да работя, заяви 39-годишният американец, който е под номер 172 в световната ранглиста в момента.  - Борих се много, за да се върна на игрището след проблемите през последните месеци. Може да се каже, че съм горе-долу доволен. Физически се чувствах добре, но психически съм смазан. И преди ми се е случвало да имам подобри кръгове, да минавам през такива фази. Ако човек вярва, че нещата могат да се подобрят, то това ще се случи. Всичко ще се обърне. Имал съм периоди, в които играя добре 4 или 5 години и печеля 20 турнира. Когато вярваш, ще имаш успех", завърши Тигъра, който заедма 80-ата позиция след първия състезателен ден на Memorial Tournament.

Гласувай | 1843 0 4304

Хенрик Стенсон вече е здрав


04 юни, 2015

Над 100 голфъри участваха във втория Mtel Golf Masters за 2015-a


07 юни, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?