BG | EN
Golf.bg
Рори след поредния триумф: Удовлетворяващо е

Рори след поредния триумф: Удовлетворяващо е

04 май, 2015 20:05 Носителят на четири мейджър титли Рори Макилрой прибави поредна купа в колекцията си. Празнуващият днес своя 26-и рожден ден северноирландец триумфира за десети път в PGA Tour, като това се случи на турнира WGC-Cadillac Match Play Championship в Сан Франциско, Калифорния. Това бе и първи успех в пределите на САЩ за световния номер 1 през тази година.

"Седмицата бе страхотна за мен. Този формат на турнирите винаги ми е харесва, призна Макирлой пред медиите. - Справям се добре в преките дуели. Наистина е удовлетворяващо да спечеля в САЩ за първи път от началото на сезона. Няма значение какъв е форматът, винаги е чудесно да имаш титла в ръцете си. Горд съм от постигнатото и от това, че показах характер. Доволен съм от себе си и от втория си успех във веригата World Golf Championship и от първия триумф в САЩ през тази година. Няма как да съм по-щастлив", обясни северноирландецът.

Следващата надпревара в програмата на Макилрой е Players Championship, който ще се проведе в Понте Ведра Бийч, Флорида в края на тази седмица и е с награден фонд от 10 милиона долара.
Гласувай | 1802 0 4292

Рожденикът Макилрой е шампион в Сан Франциско


04 май, 2015

Тайгър Уудс: Седмицата беше брутална, не съм спал


05 май, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?