BG | EN
Golf.bg
Тайгър Уудс: Седмицата беше брутална, не съм спал

Тайгър Уудс: Седмицата беше брутална, не съм спал

05 май, 2015 22:05 Бившият лидер в световната ранглиста Тайгър Уудс говори откровено пред медиите за емоционалното си състояние след раздялата с Линдзи Вон. Американският голфър разкри, че три поредни нощи не е успял да мигне.

Както е известно, в неделя Вон обяви в профила си във "Фейсбук", че с Тигъра са прекратили близо тригодишната си връзка. Освен тези проблеми в личния си живот, Уудс изживява тежко и годишнината от смъртта на баща му Ърл, който почина на 3 май 2006-а.

По време на пресконференцията преди началото на турнира The Players Championship в Понте Ведра Бийч, Флорида 39-годишният голфър призна, че изминалата седмица е била "брутална" за него.

"Тежко ми е. Това време на годината винаги се чувствам зле. Дните между 3 и 5 май бяха брутални. Не съм спал. След случилото се в неделя нещата станаха още по-зле. Очевидно това ми се отразява и няма никакво съмнение. Няма и защо да ви лъжа. Не съм спал", обясни Тигъра.
Линдзи Вон не изпуска Тигъра от поглед на "Мастърс"-а 
На въпрос дали ще успее да се концентрира за турнира, имайки предвид личните проблеми, Уудс каза: "Винаги ми се е налагало да се справям с обстоятелствата извън голфа. Когато обаче съм на игрището, се интересувам само от това. Човек се настанява в своята лична зона, полага усилия и печели турнири", продължи американецът, който в момента е едва 125-и в ранглистата.

Носителят на 14 мейджър титли коментира и как е протекла подготовката му след "Мастърс"-а в Огъста и дали има проблеми с китката, която контузи по време на първия за сезона турнир от Големия шлем в голфа. "Възстановяването на ръката ми отне цяла седмица след "Мастърс"-а. Сега вече е добре. Здрав съм и съм в състояние да участвам на много турнирти през лятото, да имам отново натоварена програма. Имайки предвид на какво ниво бе играта ми при късите удари през януари и как успях да деля петото място след три кръга на "Мастърс" - определено това е окуражаващо. Ако продължа да покачвам равнището си през следващите месеци по същия начин, ще бъде страхотно. Направих доста промени в играта си. Надявам се скоро да има резултат. Преди пет години направих една чудесна серия от пет победи - дано и сега да се случи нещо такова", завърши с оптимизъм Уудс.
Гласувай | 1777 0 4645

Рори след поредния триумф: Удовлетворяващо е


04 май, 2015

Бивш шампион от US Open прекратява кариерата си


06 май, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?