BG | EN
Golf.bg
Рожденикът Макилрой е шампион в Сан Франциско

Рожденикът Макилрой е шампион в Сан Франциско

04 май, 2015 20:05 Световният номер 1 Рори Макилрой спечели десетата си титла от PGA Tour и си направи чудесен подарък за днешния 26-и рожден ден. Това се случи на турнира WFC-Cadillac Match Play Championship в Сан Франциско, Калифорния с награден фонд от над 9,2 милиона долара. Северноирландецът победи на финала тази нощ с 4&2 Гари Уудланд (САЩ). Носителят на четири мейджър титли остави в статистиката на финалния мач пет бърдита и четири богита. Уудланд завърши с три бърдита, но и с цели пет богита.

С успеха си Макилрой се нарежда до легендарните Джак Никлаус и Тайгър Уудс, които регистрират поне по 10 титли от PGA Tour до 25-годишната си възраст. "Всеки път, когато триумфирам, чувам имената на тези момчета, сподели рожденикът. - Страхотно е да те споменават редом до тях. Това са двамата най-велики в спорта. Аз все още изживявам приключението си и ще видим докъде ще стигне то", допълни северноирландецът.   

На 1/2-финалите Макилрой се наложи срещу Джим Фюрик, а Уудланд се справи с Дани Уилет. В мача за третото място Фюрик отстъпи срещу Уилет.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК!
Гласувай | 2151 0 8118

Безплатен голф за всички в софийски мол


04 май, 2015

Рори след поредния триумф: Удовлетворяващо е


04 май, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?