BG | EN
Golf.bg
След дъжд качулка

След дъжд качулка

02 март, 2015 22:03 И в аристократичните спортове също има трусове. Днес медиите гръмнаха с новината, че непопулярният голфър Дан Олсън обвинява Тайгър Уудс за това, че е употребявал забранени стимуланти и че всъщност в момента изтърпява наказание. След категоричното отричане на тези твърдения от страна на агента на Уудс Марк Стайнбърг и на представител на PGA Tour Олсън реши да се отрече от думите си и даже да се извини. Той го стори чрез изявление в официалния сайт на радиостранцията, пред която говори преди дни.

"Отричам се от цялото интервю. Коментарите ми бяха необмислени. Искам да се извиня на Nikе, на PGA Tour, Фил Микелсън, Тайгър Уудс и Тим Финчъм", гласи новата позиция на Олсън.

Освен че обвини Уудс в употреба на допинг, Дан Олсън го нападна с аргумента, че използва непозволена екипировка, изработена от Nike. Той засегна в интервюто си и Фил Микелсън и неговите проблеми с хазарта, като разказа и за няколко случая, в които комисарят на PGA Tour Тим Финчъм е посещавал Дъстин Джонсън след предполагаемата употреба на допинг и от негова страна.

Интервюто с Дан Олсън може да чуете във видеото долу!
Гласувай | 2176 0 5077

Агентът на Уудс отрича твърденията за допинг


02 март, 2015

Харингтън ликува с първа титла от седем години


03 март, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?