BG | EN
Golf.bg
Рори загуби контрол (видео)

Рори загуби контрол (видео)

07 март, 2015 19:03 Не се вижда често Рори Макилрой да загуби контрол на голф игрището, но когато това се случи - се помни. Северноирландецът е със смесени чувства след втория състезателен ден на турнира WGC-Cadillac Championship в Маями с награден фонд 9 250 000 долара. Световният номер 1 прати топка във водата на 8-а дупка с пар 5, след което в изблик на ярост хвърли и своя клъб на същото място. В крайна сметка Макилрой записа боги на тази дупка и резултат от (70) в този кръг. С общо 1 удар под пара след два дни Рори дели 11-ата позиция във временното класиране.

Водач до момента е Джей Би Холмс с 9 удара под пара (135), следван от Райън Мор със 7 удара под пара (137). Третото място е за австралиеца Адам Скот, който е с резултат от (138) на ниво -6.

Макилрой се извини за поведението след края на кръга, като призна, че в този момент е проявил слабост. "Позволих на яростта да надделее. Ядосвам се, когато правя удари като този. Не трябваше обаче да реагирам по този начин. Не се чувствам добре от реакцията си. Не бих насърчил децата, които са ме гледали пред телевизионните екрани, да правят подобни неща. Да, в момента на хвърлянето на клъба във водата се почувствах добре, но сега наистина съжалявам. Направих боги на тази дупка, но след това подредих мислите си и направих приличен удар", допълни носителят на четири мейджър титли.
Гласувай | 1856 0 4866

Наистина добра комбинация


06 март, 2015

Доналд Тръмп хвали Макилрой за избухването му в Маями


07 март, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?