BG | EN
Golf.bg
Наистина добра комбинация

Наистина добра комбинация

06 март, 2015 18:03 Световният номер 1 в голфа Рори Макилрой ще изиграе един тренировъчен кръг заедно с куотърбека на Ню Инглънд Том Брейди като подготовка за "Мастърс" надпреварата в Огъста, Джорджия. В момента северноирландецът участва на WGC-Cadillac Championship в Маями, но според информацията ще загрее за първия за сезона мейджър турнир с тренировъчна игра със звездата на "патриотите", с баща си и с още няколко приятели.

Както е известно, в началото на февруари Брейди спечели за четвърти път в кариерата си Супербоул след успех срещу Сиатъл с 28:24. 37-годишният куотърбек е запален голфър и по тази причина той ще покаже уменията си рамо до рамо с Макилрой. Състезателят по американски футбол е редовен участник в про-ам турнира AT&T Pebble Beach National.

Графикът на Рори предвижда той да играе в само още една надпревара преди "Мастърс"-а и това е изданието Arnold Palmer Invitational (19-22 март).

Ако стигне до трофея в Огъста, то Макирлой ще направи кариерен Голям шлем, след като в колекцията си има купи от станалите три мейджър състезания в професионалния голф - The Open Championship, PGA Championship и US Open.

"Мастърс"-ът ще се проведе между 9 и 12 април.
Гласувай | 1974 0 15585

Холивудска звезда разби самолет на голф игрище


06 март, 2015

Рори загуби контрол (видео)


07 март, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?