BG | EN
Golf.bg
Доналд Тръмп хвали Макилрой за избухването му в Маями

Доналд Тръмп хвали Макилрой за избухването му в Маями

07 март, 2015 21:03 Американският магнат Доналд Тръмп коментира пред медиите неочакваното избухване на Рори Макилрой по време на турнира WGC-Cadillac Championship в Маями. Припомняме, че при лош удар във втория кръг на надпреварата 25-годишният северноирландец хвърли ядосано клъба си в един от водните участъци на игрището. След това световният номер 1 се извини за поведението си.

Реакцията на Макилрой обаче доста е допаднала на 68-годишния Тръмп. "Разговарях с Рори за случилото се и му казах, че е било страхотно, призна предприемачът, който е любител на аристократичния спорт и е собственик на голф комплексa Trump National Doral, който е домакин на надпреварата. - Реакцията на Рори показа невероятната му емоция - дори хвърлянето на клъба бе контролирано от него. Ако се вгледате, той го направи с такъв финес и толкова добре, колкото и играе", категоричен бе Тръмп.
Гласувай | 2281 0 6753

Рори загуби контрол (видео)


07 март, 2015

След 6-месечно отсъствие Джонсън отново печели


09 март, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?