BG | EN
Golf.bg
Джейсън Дей оцеля в плейофната битка в Сан Диего

Джейсън Дей оцеля в плейофната битка в Сан Диего

09 февруари, 2015 18:02 Световният номер 4 Джейсън Дей триумфира на турнира Farmers Insurance Open в Сан Диего, Калифорния. Това се случи след драматичен плейоф с участието на още трима голфъри - Джей Би Холмс, Харис Инглиш и защитаващият трофея си в изданието Скот Столингс.  

27-годишният Дей и преките му конкуренти за титлата завършиха надпреварара с резултати от по 9 удара под пара (279). Това доведе нещата до плейофи. На първата допълнителна дупка от битката отпаднаха Столингс и Инглиш, а при втората и Холмс бе надигран. Така Джейсън Дей завоюва своята трета купа от PGA Tour и първа от февруари 2014 г. насам, когато спечели WGC-Accenture Match Play Championship.

"Усещането беше страхотно, заяви 27-годишният австралиец пред "Скай Спортс". - Горд съм от себе си и от начина, по който издържах. Обичам това игрище, атмосферата в Сан Диего е страхотна и времето беше чудесно. Наистина съм развълнуван. Голямата ми цел е в някакъв момент да стана номер 1 в света. Има много добри голфъри пред мен, но това е силно начало на годината и се надявам да остана здрав и серията ми да продължи", коментира Дей.
Гласувай | 2734 0 7892

Почина легенда в голфа


08 февруари, 2015

Макилрой ще играе на Arnold Palmer Invitational


09 февруари, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?