BG | EN
Golf.bg
Макилрой ще играе на Arnold Palmer Invitational

Макилрой ще играе на Arnold Palmer Invitational

09 февруари, 2015 19:02 Най-добрият голфър в света в момента Рори Макилрой потвърди дебютното си участие си на турнира Arnold Palmer Invitational между 19 и 22 март в "Бей Хил Клъб" в Орландо. Северноирландецът вече е дал заявка за надпреварата Honda Classic между 26 февруари и 1 март и със сигурност ще е сред участниците на WGC-Cadillac Championship в Маями (5-8 март).

"Г-н Палмър е бащата на съвременния голф - допринесъл е за неговото популярнизиране и достигането до все по-голяма аудитория. Всеки един професионалист от моето поколение дължи признателност на Арнолд Палмър за това", заяви 25-годишният Макилрой.

"Много съм щастлив, че Рори ще участва в турнира. Разговарях с него за евентуалното му участие и в предишните години не успяваше да го съчетае с програмата си. Този път обаче графикът му позволява това и той обеща да дойде. Нямаме търпение това да се случи", коментира 85-годишният Палмър.
Гласувай | 1896 0 5424

Джейсън Дей оцеля в плейофната битка в Сан Диего


09 февруари, 2015

Уудс с най-лошо класиране в ранглистата от 1996 г. насам


09 февруари, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?