BG | EN
Golf.bg
Макилрой агитира за Кларк

Макилрой агитира за Кларк

28 януари, 2015 17:01 Лидерът в световната ранглиста Рори Макилрой за пореден път подкрепи кандидатурата на Дарън Кларк за капитан на Европа за турнира Ryder Cup през 2016 година. Според предварителните очаквания голямата битка за ръководния пост в състава ще бъде между северноирландеца и Мигел Анхел Хименес.

"Аз съм пристрастен - Дарън е мой добър приятел и е от Северна Ирландия. Ще бъде страхотно да го видя като капитан. Ако обаче изберат Мигел, няма да имам никакъв проблем и с това, каза на пресконференция Макилрой. - Комисията има да взима тежко решение. Самият аз винаги съм смятал, че Дарън би бил чудесен капитан, особено когато турнирът се провежда в САЩ. Хората там го обичат, но е факт, че и Мигел е обичан навсякъде. И двамата са страхотни голфъри и кандидатурите им са силни. Ще бъда доволен на всяко едно решение, важното е да съм част от състава и да играя", завърши носителят на четири мейджър титли.
Гласувай | 1597 0 3643

Алънби поддържа версията си за инцидента в Хонолулу


28 януари, 2015

Истински кошмар за Тайгър Уудс на Phoenix Open


31 януари, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?