BG | EN
Golf.bg
Истински кошмар за Тайгър Уудс на Phoenix Open

Истински кошмар за Тайгър Уудс на Phoenix Open

31 януари, 2015 21:01 Резултат от (73) в първи и (82) във втори кръг не звучи чак толкова зле, стига да не става въпрос за Тайгър Уудс. Когато обаче говорим за носителя на 14 мейджър титли и бивш номер 1 в световната ранглиста, тогава положението е направо кошмарно. С общ сбор от (155) Тигъра не успя да премине "кът"-а след два състезателни дни на турнира Phoenix Open в Скотсдейл, Аризона.

Първият ден на надпреварата не предвещаваше подобен срив на Уудс. 39-годишният американец записа 2 удара над пара (73), но едва ли е предполагал какво го очаква след това. С 11 удара над пара (82) в петък Тигъра регистрира най-лошия кръг в професионалната си кариера на голфър. Ето какво показа статистиката от играта на американеца в този втори ден на изданието - 7 пара, 2 бърдита, 6 богита, 2 двойни богита и едно 3+ боги. Така той зае последното място от общо 132-ма състезатели след два кръга.

Припомняме, че това бе своеобразно завръщане за Уудс на игрището, след като през голяма част от миналата година той лекуваше травма на гърба и претърпя операция. Според очакванията следващият турнир в календара на Тайгър ще бъде Farmers Insurance Open в Сан Диего с награден фонд от 6,3 милиона долара (5-8 февруари).

Лидер във временното класиране в Скотсдейл е Мартин Леърд.
Гласувай | 1704 0 4328

Макилрой агитира за Кларк


28 януари, 2015

Първата титла на Рори за 2015 г. вече е факт


02 февруари, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?