BG | EN
Golf.bg
Първата титла на Рори за 2015 г. вече е факт

Първата титла на Рори за 2015 г. вече е факт

02 февруари, 2015 16:02 Световният номер 1 Рори Макилрой спечели втората си титла на турнира Dubai Desert Classic и общо десета от Европейския тур. Северноирландецът бе водач в надпреварата още от петък, като до края не изпусна лидерската позиция. Така с 22 удара под пара (266) той си осигури трофея и остави зад себе си Алекс Норен. Шведът завърши на три удара разлика от Макилрой, но без съмнение се представи страхотно в първия си турнир от Европейския тур от 2011 година насам.

Защитаващият трофея си Стивън Галахър остана на 3-о място с 16 удара под пара (272), а четвъртата позиция си поделиха Мартин Каймер, Мортен Йорум Мадсен, Гари Стал, Анди Съливан и Бернд Вийсбергер. Те приключиха с резултати от по (273) на ниво -15.

"Хубаво е, че името ми отново ще бъде на тази купа, заяви шампионът Макилрой, който вече има четири първи и три втори места на последните седем издания от Европейския тур, в които е участвал. - Имах чувството, че съм втори във всяка надпревара. Беше време за промяна и исках този път да се представя по-добре. Играх стабилно цяла седмица, направих силен последен кръг и успях да се задържа начело на класирането", обясни 25-годишният голфър, който си заслужи шампионски чек за близо 380 000 евро.
Гласувай | 1766 0 4062

Истински кошмар за Тайгър Уудс на Phoenix Open


31 януари, 2015

Кепка завоюва първи трофей от PGA Tour


02 февруари, 2015



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?