BG | EN
Golf.bg
Макилрой дърпа Адам Скот напред

Макилрой дърпа Адам Скот напред

28 ноември, 2014 18:11 Бившият номер 1 в световната ранглиста Адам Скот сподели пред медиите, че Рори Макилрой му е действал мотивиращо и вдъхновяващо, за да тренира по-усърдно през изминалия сезон. Австралиецът призна това непосредствено преди провеждащия се в момента Australian Open. Именно на този турнир преди 12 месеца Макилрой открадна титлата под носа на съперника си, след като Скот направи боги на последната дупка.

"Случилото се преди година определено ми е трън в очите, призна 34-годишният голфър пред Sky Sports. - Направих всичко, но не и това да спечеля. Имах своите шансове, но оставих вратата отворена на съперниците ми, а това не трябва да се допуска срещу най-добрите в света. Те ще се възползват, както го направи и Рори. Самият аз мисля, че с Рори взаимно се побутваме през последните две години. Той покачи сериозно нивото си на игра и това ме вдъхновява да работя още по-здраво. Приемам предизвикателствата пред себе си, защото смятам, че това са най-добрите години в кариерата ми. Ще ми се наложи да покажа максимума си, за да победя съперник като Рори", продължи австралиецът, който в момента е трети в световната ранглиста. Първи в класацията е Макирой, а втори е Хенрик Стенсон.
Гласувай | 2219 0 6202

Гaрсия разкри защо Хименес не е подходящ за капитан на Европа


25 ноември, 2014

Тайгър Уудс: Чувствам се чудесно, сега съм по-силен


03 декември, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?