BG | EN
Golf.bg
Наплив от кедита за Адам Скот

Наплив от кедита за Адам Скот

04 ноември, 2014 21:11 Световният номер 2 Адам Скот сподели пред медиите, че е затруднен в избора си за кеди през следващия сезон. Причина е, че откакто се раздели със Стив Уилямс през август, австралиецът е получил повече от 100 предложения от други кедита. Някои от тях даже в момента работят с някои от актуалните звезди в професионалния голф.

Както е известно, Скот и Адамс прекратиха сътрудничеството си през лятото, тъй като новозеландецът искаше да прекарва повече време със семейството си, а бившият лидер в световната ранглиста се нуждае от пълноценен помощник.

"Има някои изумителни предложения от кедита, които ме карат да се замислям, призна 34-годишният Скот пред "Ройтерс". - Сега преценявам личностните им качества. Затова се нуждая от повече време, за да взема првилно решение. Може да си най-добрият голфър и да правиш всичко по правилния начин, но има само един човек, който може да ти повлияе на игрището и това е кедито ти. Всичко, което този човек ти каже, всяка дума, която излезе от устата му, оказва влияние. На нивото, на което се състезаваме, тази роля е от изключителна важност", допълни австралиецът, който се надява да намери кедито си до "Мастърс"-а догодина.

В момента Скот е в Шанхай и се подготвя за WGC-HSBC Champions, който ще се проведе в края на тази седмица.
Гласувай | 2251 0 6392

Американците искат Капълс за капитан на Ryder Cup 2016


04 ноември, 2014

Франц Кламер е пожелал напролет да играе на български голф-игрища


06 ноември, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?