BG | EN
Golf.bg
Американците искат Капълс за капитан на Ryder Cup 2016

Американците искат Капълс за капитан на Ryder Cup 2016

04 ноември, 2014 20:11 Според Golf World американските голфъри искат Фред Капълс да бъде капитан на тима за Ryder Cup през 2016 година. Журналистът от изданието Тим Роузафорт е информнирал, че самият Капълс му е казал, че е получил съобщения от целия състав на САЩ, чрез които те заявяват подкрепата си към него. Припомняме, че американският отбор загуби надпреварата в края на септември срещу тима на Европа и за голям виновник бе обявен капитанът Том Уотсън.

"Имаме нужда да го направиш", гласят съобщенията от американските голфъри към Капълс.

Както е известно, Капълс има впечатляващ рекорд от 3:0 победи като капитан на състава на САЩ в друг отборен турнир - Presidents Cup.

Публично подкрепата си за 55-годишния Капълс изрази и Кийган Брадли в интервю през миналия месец. "Имаме нужда от човек като него в отбора. Фреди намира начин да извади най-доброто. Ако някой от PGA ме чува, имаме нужда от Фреди."

Самият Капълс, който има 15 победи като голфър в PGA Tour, също коментира темата. "Мисля, че това, което правя най-добре, е да успокоявам момчетата и така те показват качествата си. Не искам това да прозвучи като "Добре, искам да отида в Минесота, да съм капитан и да съм с нагласата, че ако не спечелим, това е приемливо". Искам да спечелим повече от всичко", заяви опитният Капълс.
Гласувай | 2107 0 5858

"Почивката" на Дъстин Джонсън продължава


02 ноември, 2014

Наплив от кедита за Адам Скот


04 ноември, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?