BG | EN
Golf.bg
Франц Кламер е пожелал напролет да играе на български голф-игрища

Франц Кламер е пожелал напролет да играе на български голф-игрища

06 ноември, 2014 10:11 Трикратният олимпийски шампион по ски в алпийските дисциплини спускане и комбинация Франц Кламер е готов да посети България през пролетта на следващата година, за да поиграе голф по Черноморието и на Пирин и да пробва пистите на Банско. Победителят в 26 състезания от Световната купа е изразил желание при посещението на българския щанд на световното изложение за голф туризъм в Италия, съобщи Румен Тодоров, преподавател по голф туризъм в Международния колеж в Добрич.

60-годишният Кламер се е срещнал с представители на български голф клубове, на туроператори и на Министерството на икономиката и енергетиката. Големият австрийски скиор се е запознал с напредъка на голфа в България и качеството на голф-игрищата "Лайтхаус", "Тракийски скали", "Пирин", "Правец" и "Бляксийрама". Световният ас на ски алпийските дисциплини играе активно голф на ниво, близко до професионалните състезатели, посочи Румен Тодоров. Кламер си е направил снимка с българските участници в изложението.

Сред близо 2200 членове от 98 страни на Интернационалната асоциация на голф туроператорите са и български голф-клубове, туроператори и хотели. България вече е печелила на международното изложение през 2012 г. награда за неоткрита голф дестинация, а голф-игрището "Тракийски скали" през 2013 г. стана носител на приза "Голф курорт на Европа", припомнят от Международния колеж.
Гласувай | 1943 0 4727

Наплив от кедита за Адам Скот


04 ноември, 2014

Не всички са против Том Уотсън


08 ноември, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?