BG | EN
Golf.bg
Не всички са против Том Уотсън

Не всички са против Том Уотсън

08 ноември, 2014 20:11 След края на отборния турнир Ryder Cup мнозина се нахвърлиха срещу капитана на американците Том Уотсън, критикувайки стратегията му. Сред най-големите противници на Уотсън бе Фил Микелсън, който публично атакува ветерана и методите му на ръководене на състава в битката с европейските голфъри.

Все пак се намери и състезател от отбора на САЩ, който да се застъпи за капитана Уотсън. Това бе младата звезда на американците Рики Фаулър.



"Според мен всичко, което се случва в съблекалнята на даден отбор, трябва да остава там, заяви 25-годишният Фаулър. - Мисля, че Том свърши чудесна работа в разговорите си с нас. Той е преживявал тръпката на Ryder Cup многократно и лично аз се наслаждавах на времето си с него. Уважавам го, той е легенда в спорта. Може би някои неща не се получиха по начина, по който искахме. Проблемът обаче е в това, че самите ние не играхме на нужното ниво, за да спечелим турнира", допълни световният номер 10.

"Нямам търпение да се съберем отново с момчетата и да видим кой какво мисли по въпроса за тима и капитана за следващото издание на Ryder Cup през 2016 г., продължи Фаулър. - Ясно е, че искаме да спечелим турнира и тук не става въпрос за липса на мотивация или нещо подобно. Гадно е да губиш. Всеки е наясно с това и иска победата", коментира американският голфър.

Както е известно, съставът на Европа защити титлата си на Ryder Cup след победа с 16½-11½ срещу отбора на САЩ.
Гласувай | 1715 0 5349

Франц Кламер е пожелал напролет да играе на български голф-игрища


06 ноември, 2014

Ако не бях голфър, щях да бъда...


08 ноември, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?