BG | EN
Golf.bg
Джъстин Роуз завоюва трофея в Мериленд

Джъстин Роуз завоюва трофея в Мериленд

30 юни, 2014 21:06 Световният номер 8 Джъстин Роуз спечели шестата в кариерата си титла от Американския тур, след като триумфира на турнира Quicken Loans National в Мериленд с награден фонд от 6,5 милиона долара. Това се случи, след като 33-годишният голфър надделя в плейофи срещу американеца Шон Стефани. Двамата приключиха четирите кръга с равен резултат от по 4 удара под пара (280). Още на първата допълнителна дупка обаче англичанинът направи пар и така стигна до успеха. Третата позиция в генералното подреждане си поделиха Чарли Хофман и Бен Мартин. Те завършиха с по 3 удара под пара (281).



За успеха си Роуз си заслужи чек за над 1,1 милиона долара. "Наистина е страхотно да спечеля на подобно игрище, заяви шампионът от US Open през 2013 година. - Трябваше да разчитам на различните аспекти на играта си през тези четири състезателни дни. Дупките бяха разположение по труден начин и човек трябва да има стратегия. Определено титлата ще ми даде самочувствие, тъй като цяла година не бях печелил", коментира Роуз.
Гласувай | 1296 0 3926

"Пирин Голф&Кънтри Клуб" прие Откритото първенство на Македония за аматьори


30 юни, 2014

"Пирин Голф & Кънтри Клуб" с чудесна награда за голфъри


04 юли, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?