BG | EN
Golf.bg
"Пирин Голф & Кънтри Клуб" с чудесна награда за голфъри

"Пирин Голф & Кънтри Клуб" с чудесна награда за голфъри

04 юли, 2014 19:07 На 5 юли 2014 в Пирин Голф Кънтри Клуб ще стартира серията голф турнири Piraeus Bank Golf Challenge 2014. Традицията в организацията на серията голф състезания и партньорство с Пирин Голф & Кънтри Клуб беше поставена през 2013.

Piraeus Bank Golf Challenge 2014 се провежда в два кръга, като първото състезание ще бъде на 05.07.2014, а вторият финален кръг на 13.09.2014 в Пирин Голф & Кънтри Клуб. В първия турнир състезателите ще покажат индивидуалните си умения и ще бъдат разделени на 3 дивизии в зависимост от хендикапа си. Най-добрите играчи с хендикап до 12.4 ще играят Строукплей (медал), а останалите 2 дивизии Индивидуален Стейбълфорд. А на финалното състезание ще играят отборен формат Two Ball Better Ball, отбори по двама играчи. Крайното класиране за специалната награда е на база резултатите от отборното и индивидуалното състезание.

Над 110 голфъри са заявили участие в първото издание на голф турнира , който ще стартира на 5 юли 2014. Първият флайт (голфърите с най-добри хендикапи  ще стартира в 8.30 часа. Сред записаните голфъри са представители на дипломатически мисии в България, водещи фирми в България и чужбина. Двамата финалисти, показали най-добрите резултати през двата състезателни дни, ще спечелят атрактивна голф награда едногодишно членство в Пирин Голф & Кънтри Клуб.
Гласувай | 1396 0 3654

Джъстин Роуз завоюва трофея в Мериленд


30 юни, 2014

Рори залюби ирландски модел?


07 юли, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?