BG | EN
Golf.bg
Тайгър Уудс се завръща

Тайгър Уудс се завръща

22 юни, 2014 20:06 Носителят на 14 мейджър титли Тайгър Уудс ще се завърне на игрището през следващата седмица за турнира Quicken Loans National в Мериленд с награден фонд 6,5 милиона долара. Както е известно, американският голфър претърпя операция на гърба на 31 март и не е играл от повече от три месеца. Последата официална надпреварата, в която Уудс се изяви, бе WGC-Cadillac Championship.

"След проведеното лечение вече се чувствам добре и ще подкрепя фондацията си на провеждащия се следващата седмица Quicken Loans National, написа в профила си във "Фейсбук" световният номер 4. - Вече започнах да изпълнявам изцяло ударите и е време да направя следващата крачка. Може да започна леко сковано, но искам гърбът ми отново да бъде в състезателни условия. Вълнувам се от новите предизвикателства, които ме очакват", допълва Тигъра.
Гласувай | 1313 0 5058

Рори: Титлата от Шлема е по-важна от олимпийския медал


19 юни, 2014

Каймер вдъхнови финландец за триумф в Ирландия


22 юни, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?