BG | EN
Golf.bg
Макилрой се пренесъл в миналия век след раздялата

Макилрой се пренесъл в миналия век след раздялата

23 май, 2014 17:05 Заемащият 10-ото място в световната ранглиста Рори Макилрой сподели пред медиите, че сякаш се е пренесъл в 70-те години на миналия век, след като се е разделил с годеницата си Каролин Вожняцки. Северноирландският голфър е изключил телефона си и не се докосва до лаптопа, за да избегне цялата публичност около провалената сватба с датската тенисистка. Едно обаче е сигурно - въпреки драмите в личния му живот бившият номер 1 записва един от най-добрите резултати в кариерата си. Това се случва на турнира BMW PGA Championship в Съри, Англия - (68), (71) и общо 5 удара под пара (139) след първите два кръга. Така той заема временното шесто място в изданието.

"От няколко дни телефонът ми е изключен и не се доближавам до лаптопа, призна 25-годишният Рори. - Може да се каже, че живея някъде в 70-те години. Седмицата е тежка и даже не искам да говоря за това. Мисля, че няма да е нормално и човешко да не се замислям за случващото се, особено ако играта върви по-бавно между ударите. Когато обаче фокусирам вниманието си върху определена задача, нещата вървят по-лесно. Както вече казах, опитвам се да съм зает с различни неща, за да е заето и съзнанието ми", коментира още носителят на две мейджър титли.
1745 0 4007

Александър Евтимов поведе след първия ден на MercedesTrophy 2014


23 май, 2014

Шестима голфъри ще представят България на регионалния финал на MercedesTrophy


25 май, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?