BG | EN
Golf.bg
Александър Евтимов поведе след първия ден на MercedesTrophy 2014

Александър Евтимов поведе след първия ден на MercedesTrophy 2014

23 май, 2014 16:05 Над 100 състезатели взеха участие в първия кръг на четвъртото издание на голф турнира MercedesTrophy – България, който се провежда в Пирин голф & кънтри клуб под егидата на Българската голф асоциация. Голфърите, разделени в три дивизии според хендикапа, играха във формат индивидуален стейбълфорд.
В дивизията с най-ниски хендикапи преди втория кръг в събота поведе Александър Евтимов с 35 точки.

Първите двама, класирани във всяка дивизия, печелят право на участие в Регионалния финал и предметни награди от спонсорите. Предвидени са и награди за "Най-точен удар" и за "Най-добре представила се дама". Ще бъде излъчен и победител в състезанието Drive to the Major на седма дупка, даващо право на участие в Monday Foursome – турнирът, който се играе в понеделника след приключването на Откритото първенство на Великобритания на същото игрище, на което професионалистите са играли предишния ден.



Регионалният финал ще се проведе на 8 юни в Прага във формат индивидуален стейбълфорд в три дивизии. За Световния финал ще се класира най-добре представилият се играч от всяка дивизия (общо трима играчи). Те ще формират отбор "Нова Европа" за Световния финал, в който могат са участват само клиенти на марката Mercedes-Benz.

Световният финал в Щутгарт ще се проведе за 25-и път. Общо 60 000 аматьори участват в квалификационните кръгове по цял свят. По време на състезанието бе премиерата за България на новата С класа на Mercedes. Голфъри и гости на клуба имаха възможност да тестват няколко актуални модела на марката.
Гласувай | 1801 0 4821

Бившата съпруга на Уудс за предателството, развода и Линдзи Вон


22 май, 2014

Макилрой се пренесъл в миналия век след раздялата


23 май, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?