BG | EN
Golf.bg
Балъков игра в първия голф турнир на Nissan в България

Балъков игра в първия голф турнир на Nissan в България

18 май, 2014 14:05 Отличен голф и невероятни автомобили превърнаха в незабравимо преживяване първия турнир в България, организиран от компанията Nissan. 80 играчи, разделени в две дивизии според хендикапа, стартираха в състезанието в Голф клуб "Св. София". Сред тях бе и футболната легенда Красимир Балъков.

Освен щедрите награди, участниците и гостите бяха привлечени от възможността да тестват най-актуалните модели на Nissan, сред които на най-голям интерес се радваше спиращият дъха автомобил GT-R.

Битката за първото място и в двете дивизии бе много оспорвана, тъй като предварително обявената от спонсора награда бе голф пътуване за двама до Кипър с осигурени самолетни билети. Щастливецът от дивизия А, който ще прекара пет дни в петзвезден хотел на острова на Афродита, се оказа Александър Евтимов, който събра 37 стейбълфорд точки.

Негови подгласници станаха Невян Симеонов и Иван Голомеев, които постигнаха същия резултат и получиха предметни награди. В дивизия Б билетите за Кипър отидоха при Галин Ганчев, чийто резултат бе 46 стейбълфорд точки. На второ и трето място останаха Деян Пеловски и Георги Демирев. Наградата за Най-дълъг удар заслужи Сретан Ристич, а за Най-точен удар - Ивайло Димчев. И двамата получиха ваучери от спонсора за уикенд с Nissan Qashqai.

Средствата, събрани от таксите за игра в турнира, ще бъдат дарени от Nissan на Българската голф асоциация по време на детския шампионат, организиран от автомобилната компания на 31 май отново в Голф клуб "Св. София".

Сумата ще бъде част от финансирането на двама млади български голфъри, които ще представят страната ни в Junior British Open 2014.
Гласувай | 1497 0 4409

Най-сетне Адам Скот става №1 в света и то без игра


15 май, 2014

Дама спечели голф турнира „Casillero del Diablo Golf Cup” в Пирин Голф & Кънтри Клуб


18 май, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?