BG | EN
Golf.bg
Лоури отново печели в Европейския тур

Лоури отново печели в Европейския тур

15 октомври, 2012 17:10

25-годишният Шейн Лоури завоюва втория в кариерата си трофей от Европейския тур, след като завърши "Мастърс" турнира в Португалия с 14 удара под пара (270). Това бе втори успех в тура за ирландеца след победата му още като аматьор на Откритото първенство на Ирландия през 2009 година. Освен купата Лоури си заслужи и шампионския чек за 375 000 евро.

Второто място в генералното подреждане остана за Рос Фишър, който можеше да доведе турнира до плейофи, но пропусна елементарен удар на грийна от малко повече от метър. Така с 13 удара под пара (271) англичанинът се нареди втори. Третото място пък зае Майкъл Кембъл с резултат от (272) на ниво -12.

"Не мога да опиша как се чувствам, заяви Лоури. - Спечелих толкова голям и престижен турнир, че направо не мога да повярвам. Намирам се на седмото небе от щастие", коментира ирландецът.
Гласувай | 1716 0 4347

Швед завоюва първа титла в PGA Tour


15 октомври, 2012

Шварцел иска промяна във формата на Presidents Cup


17 октомври, 2012
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?