BG | EN
Golf.bg
Швед завоюва първа титла в PGA Tour

Швед завоюва първа титла в PGA Tour

15 октомври, 2012 16:10

Шведът Йонас Бликст спечели първата в кариерата си титла от PGA Tour, като това се случи на турнира Frys.com Open в Сан Мартин, Калифорния с награден фонд от 5 милиона долара. 28-годишният голфър приключи надпреварата с 16 удара под пара (268), а на удар разлика второто място си поделиха Тим Петрович и Джейсън Кокрак. Четвъртата позиция окупираха четирима състезатели - Джими Уокър, Виджей Синг, Джон Малингър и Алешандре Роча, които завършиха с резултати от по (270) на ниво -14.

"Не мога да повярвам, заяви след успеха си Бликст, който стана и третият дебютант, триумфирал в надпревара от Американския тур през 2012 година. - Нямам думи да опиша как се чувствам в момента. Това бе голямата ми мечта. Последните две седмици са най-успешните ми в тура до момента", допълни шведският голфър, който се класира трети на Откритото първенство на Лас Вегас през миналата седмица.
Гласувай | 1789 0 4329

Красимир Балъков завърши четвърти на Straldjanska Golf Challenge


14 октомври, 2012

Лоури отново печели в Европейския тур


15 октомври, 2012
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?