BG | EN
Golf.bg
Куче отмъкна топката на голфър

Куче отмъкна топката на голфър

05 октомври, 2012 14:10

Понякога дори в голфа се случват странни неща. Доказателство за това е куризона ситуация по време на про-ам турнира Alfred Dunhill Links Championship с награден фонд 5 милиона долара, който се провежда в Шотландия. При удар за ийгъл на грийна на 12-а дупка куче отмъкна топката на Пол Кейси. Англичанинът, който си партнира в надпреварата с американкското величие в плуването Майкъл Фелпс, прие с усмивка случилото се.



Кейси бе готов да продължи участието си в резервна топка, но зрител успял да спре кучето крадец и да върне на голфъра оригиналната топка. Официалните лица на турнира от Европейския тур огледаха щателно топката, след което дадоха разрешение на Кейси да поднови играта си с нея. В крайна сметка английският състезател направи бърди на тази дупка.



"Това е най-странното нещо, което ми се е случвало на игрището, призна 35-годишният Кейси, който дълго време се възставновяваше от контузия и в момента е на едва 118-о място в световната ранглиста. - Забелязах кучето на тий-бокса на 12-а дупка и след това то ни последва. По всичко изглежда, че наистина е харесало топката", допълни шеговито бившият номер 3 в света.
Гласувай | 1780 0 4437

Голфъри тестват автомобилите в Пирин Голф & Кънтри Клуб


05 октомври, 2012

Тайгър Уудс будувал след загубата на Ryder Cup


05 октомври, 2012
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?