BG | EN
Golf.bg
Тайгър Уудс будувал след загубата на Ryder Cup

Тайгър Уудс будувал след загубата на Ryder Cup

05 октомври, 2012 15:10

Световният номер 2 Тайгър Уудс не е успял да спи непосредствено след загубата на отбора на на САЩ срещу тима на Европа в турнира Ryder Cup. Както е известно, мачът на сингъл на Тигъра срещу Франческо Молинари бе последен по програма в решаващия ден на престижната надпревара, като американецът и италианският му противник завършиха наравно в двубой без особено значение за крайния изход на състезанието. Припомняме, че съставът на Европа навакса изоставане от 6:10 и в крайна сметка защити титлата си от Ryder Cup с 14½:13½.

И докато европейците са празнували забележителния си успех, то Уудс е признал пред капитана на САЩ Дейвис Лав III, че не е успял да мигне в нощта след края на турнира. Носителят на 14 мейджър титли будувал, тъй като въпросът как отборът му е допуснал подобен обрат не му е давал мира. Както е известно, Уудс спечели само тази половин точка срещу Молинари от общо четири мача в "Медина Кънтри Клъб".

"Тайгър ми каза, че въобще не е спал след загубата. Моментът бе наистина тежък за всички нас", сподели пред медиите Дейвис Лав.
Гласувай | 1539 0 16687

Куче отмъкна топката на голфър


05 октомври, 2012

Майкъл Фелпс показва класа и на игрището за голф


06 октомври, 2012
тагове: Tiger Woods



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?