BG | EN
Golf.bg
Голфъри тестват автомобилите в Пирин Голф & Кънтри Клуб

Голфъри тестват автомобилите в Пирин Голф & Кънтри Клуб

05 октомври, 2012 14:10

През 2012 най-големият търговско-сервизен комплекс на Audi в  България – Порше София Запад, включва в спонсорския си пакет един от най-аристократичните спортове - голфа, все още нов спорт за България.

На 6 октомври 2012 (събота) Пирин Голф & Кънтри Клуб ще бъде домакин на първото издание на Porsche Sofia Zapad Golf Cup и ще предизвика напреднали и начинаещи голфъри. В състезанието могат да участват всички, които обичат голфа, чувстват се достатъчно уверени, или никога не са опитвали, но имат желание да се научат.

Общо 80 състезатели са заявили участие в състезанието до този момент, сред които представители на дипломатически мисии в България, водещи фирми у нас и чужбина. Право на участие имат както български граждани, така и чуждестранни голфъри, които притежават официален хендикап. Повишеният интерес към състезанието и надпреварата е свидетелство за усилията, който се полагат за развитието и популяризирането на този спорт в България.

Голфърите ще се състезават на 18 дупки на шампионското игрище в Пирин Голф.  Играчите ще са разпределени в три дивизии, разделени спрямо хендикапа. Надпреварата ще стартира на 6 октомври в 10.00. В турнира ще вземе участие и представител на спонсорите - Данаил Данаилов – управител на Порше София Запад, който нямат право да се състезава за голямата награда.

Гостите ще имат възможност да тестват автомобилите от гамата Audi през целия уикенд, като ще бъдат и едни от първите,на които ще бъде представено и последното  попълнение във флотатана Audi – новото Audi А3.

Специално предложение  за гостите и участниците в турнира - тест драйв или приятни мигове в СПА центъра на комплекса. Голфът не е само състезание. Той е и норма на поведение, и спазване на безупречен външен вид. В голфа са недопустими бавенето и други психологически трикове за изнервяне на съперника.

Награждаването  на победителите ще се проведе в  Клубната сграда в 19.00.

За любителите на  италианското кафе също сме планирали незабравими емоции, голф турнира Lavazza Golf Cup на 7 октомври 2012. Водещата италианска компания успя да привлече състезатели от няколко държави – България, Македония, Словакия, Англия и Германия.

Lavazza Golf Cup ще  се проведе във формат игра  на 18 дупки, Two Ball Better Ball в отбори по двама състезатели. Ще бъдат обявени и излъчени победители в категориите „Най- близо до дупката” и „Най- дълъг удар”. Наградите на победителие ще бъдат връчени на официална церемония след състезанието в Клубната сграда на 7.10.2012.
Гласувай | 2648 0 7215

Ето кой "спаси" Рори и Европа


03 октомври, 2012

Куче отмъкна топката на голфър


05 октомври, 2012
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?